Cseresznyeillatú derék
száraz növénydarabot találtam
a hajamban. ki is írhatnám
névtáblámra: „Érzelmileg túltáplált,
ötvenes csinos nő, ágyflörtre se kapható.”
mail-ekből avart teremtő
összesöpröm a szirmokat, de nem látom:
szúnyoghálón kapaszkodó fény
-nyalábokból kinek lenne nyaklánca.
felhúzom a redőnyt. vályúba költözködő
fecskéknek nincs hely
az erkélyen. tegnap napozás közben
megtisztelt egy. a derekam
újra cseresznyeillatú.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-03 18:55:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-03 18:55:55