szerelem
te csak egy álom vagy,
egy édes, titkos álom,
mert csak téged szertelek
ezen a világon.
Sajnos ez az érzés csak az én szívembenél,
mert a te szívedet nem gyötri a remény.
Mert a te szíved tudja, hogy kit szeret,
De sajnos nem az én szenvedő szívemet.
Te nem tudod milyen az,
kétségek közt élni,
mindig minden helyzetben
a jót remélni.
A jót remélni, mely
talán eljön, talán nem,
de bármi lesz is, tudd,
mindíg TE VAGY AZ EGYETLEN!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.