Szívütésem is kihagy
A szívütésem is kihagy,
mióta lelkem lelke vagy,
mióta, mint a falevél,
az orkánnal is birokra kél,
csapódik éghez, földhöz is,
rejtheti a csillagköd is,
a nagyvilág szélére áll,
ahol az isten rátalál,
bújócskát is játszik velem
világ ura, a szerelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-27 07:10:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-27 07:10:34