TUDAT IRÁNYÍTSA TETTEID
Dobban a Föld szíve
milliárd Ember lépteitől.
Morajló tenger habja
tajtékot vetve
hullámok hátán lovagolva
száguld tova.
Ember !!!
Nézd a természet szilaj erejét !
Föld méhét éltető
lüktető démon lángjait
gyűrd magad alá.
Zárd karjaidba
hisz a Te erőd hatalmasabb
mert Tudat irányítja tetteid.
Megfontolt
átgondolt merész mozdulattal
átkaroló, célratörő akarattal
győzd le mindenkoron
a démon szilaj erejét.
Csak győznöd szabad !
Vesztes fél Nem lehetsz,
mert az Emberi Értelem
diadalmasan küzd a szebb
boldogabb jövő érdekében.
Mindíg !
Mindenhol !
Mindhalálig !
Ember !
Tudat irányítsa mindíg tetteid !
Bakonyszentkirály, 1973. 10. 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.