Mese kell?
Meséljek az édenkertről,
arany serleges menyecskéről,
a sírig tartó végtelen szerelemről
meséljek a katicabogár reptéről,
az Isteni nektár fanyar ízéről ,
a hűség gyönyörű gyűrűjéről?
Meséljek ....
Nincs mese kedves,
a kutya orra nedves,
az antilop kecses,
az ebéd lencse leves
kit érdekel mindez?
Meséljek, vagy az igazat kéred?
Nincs arany tojó tyúk,
nincs fehér szakállú télapó,
nem lesz a békából herceg.
Tudom, ez sem érdekel téged.
Meséljek...
Jön a jó tündérke tenyerében kenyere,
jön a herceg a lelke oly fekete,
jön az angyal szikkadt aggyal,
jön az Ámor ő veled nem számol.
jön Justita olyan éles a tekintete.
Mondd, kell neked még mese?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-23 14:37:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 14:37:23