Zeneszerző
a zenész végül kiszalad a hegyoldalra,
és a mélybe veti a hegedű húrjait
ahogy zuhannak a szálak,
hirtelen madarak pompás hada érkezik a semmiből,
és hulltában elkapnak egy-egy húrt
csőrükben a fémhuzalokkal térnek vissza fészkükre,
ahol már éhes fiókáik várják őket
mohón nyelik a szájukba adott
hosszú húrokat;
s mikor csillapodik végre éhségük,
gyönyörű énekszóba kezdenek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-19 12:12:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-19 12:12:01