ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
szerettem volna másban visszhangozni
belül harangozni Isten szerény szolgája lenni
akit lehet megmenteni brillírozni
focista csatár szerettem volna lenni
a magyar válogatottban világbajnokságot nyerni
fatelepen szalagfűrész- kezelő fadobáló
ha újrakezdhetném orvos lennék
és csak gyógyítanék ingyen egészséget osztanék
nem szeretnék szerelmes lenni soha többet
úgyis mindenki szebb nálam
te pedig nem vagy olyan szép hogy tudnálak szeretni
bukfencel egyet minden nap a bolygó
úgy tűnik el a nap amikor dolgozni indulnak ordas farkasok
kopog a rögtön ítélő bíróság önmagadban
megtörténnek félelmeid
szólongatom még őket de ők már nem a szerelmeid
a köszönés búcsúzás is
menny innen én is akarok élni
majd felsüt a nap majd lemegy megint
forog minden szédülök
mi lesz mi történik megint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-19 09:40:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-19 09:40:18