Félúton az idővégen
ha kiterítenek egy testet
ha a test mint rongybaba
hagyja magát kiteríteni
ha ember-mérőszalaggal
mérnek s millió dollárokat
egyetlen emberért egyetlen
ember ellen ha egyetlen
kimondott szó a halál
ha minden cselekedet célja
a halál mindössze s a bosszú
újra megszül újjászült fél-
istenek járják a táncot s a szó
nyomán a halál közöttünk bitangol
hol az arány millió dollárok
s mérőszalag megmérni a halál
hosszát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-08 23:24:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-08 23:24:02