Sámán-csalódás
világon túli túlvilág
kisiklott agy és kábítószer
őrjöng a föld és vad fényeken
mint óriási véglény bekap
a színpad ostorával hajtja magát
és ostorral ver ezen a földön
csak közönség lehetünk
amíg az agylágyulás bekövetkezik
amikor a tudat vetkezik
rád tör valami nemi jelleget
nélkülöző szex mint akasztásnál
ez már tűzhányók gyomra
kénszagú pokol
tombolna benned ördögök
ha űznéd és még se
mert befogad lenyel
mint óriási női szerv
amely a szájtól a combokig
megnyílik s te vele ordítasz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-08 23:21:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-08 23:21:33