Kacagós
Vizsgák előtt a novemberi nyár,
a svéd sült gombóc gyomromban ég - tovább.
Köztereken, közhelyekből hallgatom ki magam.
Rád gondolok te lotyó, hogy elhagytál.
Vonatok sem visznek ki ekkora szabadságból.
Egy szélben Ady kacag.
Most nézd, medveként táncol
felhők mögül a nap.
A bodies érrendszer preparátumai a lekopasztott fák.
Még hallom, ahogy kék szoknyában
kriptameredten utánam kiabálsz.
(Hiba a kapcsolatban írja ki ilyenkor telefonod.)
Aztán nincs tovább.
Éjjel tizenegy,
a szoba konvektor zúgásába gépkocsi neszez.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-05 13:19:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-05 13:19:22