requiem egy tucatpadlásért
nem tölt az éjszaka még egy kört,
magányos fagyban áll az idő,
ha azt mondom szeretlek szétrebbensz,
vagy elvesznek
illatot sóhajt valami hársfa,
hátha méh vagyok, vagy darázs,
de nekem csak biciklim van
nem tudom milyen szaga volt anyámnak
és nem tudom mikor rebbent szét apám,
de minden végletüket magamban hordom.
ez is csak egy requiem egy tucatpadlásért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-02 17:24:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-02 17:24:31