látod ez a szembejövő autóbusz pontosan
úgy néz ki mint te vagy én vagy akár a
kisgyerek ott az első ülésen aki a kopott
labdát markolja
egy nagy homlok lehetne az egész
hogyhogy nem kövülnek rá
a benne ülő vagy főleg álló emberekre
a hullócsillagokat köpő
lávapatakok
miért folynak le
gőzölögve