Ha (jav)
Ha bizonyosabbat ígérhetnék
a végtelen titkainál,
valami kézzel fogható
csillogó, pici marhaságot,
ha erősebb lennék attól,
hogy ígérek -,
Ha lenne egyetlen nap,
amikor megtudhatnám az ujjomra köpve,
merről fúj a szél,
ha lenne egyetlen perc,
amikor nem érvényes,
hogy az idő pénz,
és nem szeretnék túlélni semmit -,
Feltételes módban,
istentelenül szeretném, ha szeretne az isten,
annak is örülnék,
ha gombokat varrna valaki rám,
és egyáltalán,
jó lenne minden,
ami másokkal összetéveszt -,
Feltétel nélkül,
mint a törvények egy rossz filozófiában,
mint a megkövesedett gondolatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 18:45:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 18:47:03