Lefekvés
a lány most aludni készül:
kinyitja kedvenc könyvét,
megágyaz magának a sorok között
párnáját egy olyan szóra fekteti,
ami a leginkább jellemzi ma esti
gondolatait
egyszerűen magára húzza a legszebb mondatokat –
s fiatal testének domborulatait hűséges plédként
veszik fel az író gondolatai
így alszik el
mindeközben a szerző álmatlanul hánykolódik odahaza
a saját ágyában
a párnájában lévő golyóstollak
nyomják a halántékát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-10 10:56:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-10 10:56:05