a zenészek, hátukon a halott zongorával
a temető felé lépkednek
a hangszer teteme mintha súlytalan lenne,
talán egyetlen ember is elég volna a cipeléséhez
könnyű, hiszen kifogyott belőle minden zene;
a zenészeknek szorosan markolniuk kell,
nehogy felkapja egy szellő