Utazás délre
megirigyled végül a madarakat,
ezért szárnyakat formálsz a kabátoddal,
s csapdosva a város fölé emelkedsz
hogy csatlakozz egy sötéten örvénylő rajhoz
vidáman kurjantasz feléjük:
- Gyertek hát! Menjünk délre!
Irány akkor dél!
A madarak összenéznek,
majd nevetésszerű károgás tör fel csőrükből,
ahogy messzire röpít téged egy hirtelen támadt
őszi fuvallat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-05 23:51:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-05 23:51:32