Hallgatom (jav)
Hallgatom halk szavaid tél
bolygóid rég útra keltek
árnyékom hazáig ér
éji macskák feleselnek
átjárja bordám hideged
lecsüng a szó mint a füst
távoli tájakkal hiteget
az ólomöntött rézezüst
Már megmártóztam hűseit
mely holt lelkeket átitat
csöndes éj a cúg feszít
a dönthetetlen harc miatt
van tőröm melyet fényesít
hajnal-füvein a „mái nap”
kihúnyt a hold a dér pedig
belepte hegyeim fáimat
És felfal a perc az ezredév
folyóm alatt az ócska mélyek
bár magam lettem a létfenék
(némi sodrás tűnt veszélyek)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-29 02:45:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-29 02:45:41