ördög-tánc
vaj lenni a tepsiben
koffein a Pepsiben
vigyázz komám jön az ördög
elalunni sebtiben
kutya lenni a holdon
tisztítószer a folton
vigyázz komám jön az ördög
beteljesül a sorsom
méhnek lenni virágon
szőrnek a jó pinákon
vigyázz komám jön az ördög
melledet is kívánom
gyöngynek lenni a bimbón
napfénynek sárga ringlón
vigyázz komám jön az ördög
hát ölelkezzünk ringón
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-27 17:34:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-27 17:34:46