Inkább
Ha együtt járnánk, nem engedném meg, hogy kézen fogva vigyél.
Húzhatnál csak a porban, mint aki szamárkóróból készít vonatot.
Perforált lapra íratnám fel magam szívedbe,
így könnyebben kitéphetsz. Hirdetőtábla volnék, de téged velem szembe
ragasztanának, hátha megérthetném, mért nekik adod ki a szobám.
Most lett olyan kedvem! - ezt inkább nem mutogatom senkinek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-27 13:30:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-27 13:30:27