ma reggel
ma reggel, vagy inkább dél felé
-számos mérföldkõ, azaz inkább sarkalatos pont
de méginkább alapkõ-jellegû emlék
vagy pontosabb, ha úgy mondom
élmény hatása alatt állva és felülve ágyamon
felismertem - miközben döntöttem, tehát
a döntés mintegy áthaladt rajtam felhõárnyékhoz
hasonlatos módon, -
hogy nem a tökéletes verset keresem immár,
ami megválthatja a világmindenséget
értve benne magam személyét fõként, hanem
a tökéletes verset keresem, amely a hómezõkbe
hulló hópehelyként illeszkedik belém.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-25 22:02:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-25 22:02:38