Tavasz
Szedd le a téli gumit embertársam
Vége van a télnek.
Hiszen emberek még Japánban is élnek.
Az Isten áldja meg őket inkább ezerszer mint egyszer
Vagy csak egyszer de akkor nagyon.
Besüt a nap oldalról utazom
Az jut eszembe : köszönöm uram hogy megbüntettél.
Nagyobb bűnbe nem engedtél.
Szerelmet hallucinálok de hagyom.
Szebbek a gondolatok.
A musttal szertefoszlott seregély álmokat ittam.
Továbbá nem motozhat engem már afterparty-kon
Ott felejtett jövő kép sem.
Tavasz vagyok öledben lakom
Érdekes dolgot tudtam meg rólad tőled.
Léted lényegét mindig nyalni akarom.
Mint hülye gyerek koromban a fagyit.
Igen érdekel ha meditálsz meztelen.
Vagy ha futni mész a tó körül
Vagy az is ha csapzott hajjal zenét bömböltetsz.
Ha vasalsz és közben elmondod ezerszer
Hülye vasalás ,még ha gyöngyházfényű a körömlakkod is.
Mikor reggel ruhát választunk neked.
Tavaszi piknik tündér ,vagy Római nő
Ma a Római nő leszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-25 10:48:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-25 10:48:04