Csillagom
Én sztár akarok lenni, a lányok álma,elért a méreg.
akit nem kaphatsz meg, csak álmodban.
Szenvedni látsz, megvigasztalnál,
de nem teheted, mert nem lehetsz velem.
Csak álmodhatsz velem.
Ez így szép, ilyen fájdalmasan kerek.
Kiolthatatlan a szívsebem,
a tüzünk együtt ég, összeér most a mindenség.
Engedj el kérlek, mennem kell.
Elengedni a legnagyobb szeretet,
bizonyítsd be nekem.
Nincs más, aki elvégezze ezt a munkát.
Ezt több, mint holmi vágy.
Ez másról szól, nem csak ágy.
De velem jössz te is,
ott leszel velem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-24 07:50:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-24 07:50:04