Ha eljön az idő
Japán földrengés
Techtronikus fegyver
Kollaboráció
Sátán
Álliberalizmus
Falovas Európai Unió
Médiatörvény
Mert a média annyira rendes
Hibátlan szép
Szabályos
Tökéletes
Szellemi fegyver
Arabok Líbia
Izrael Zsidók
2012 12 12
Világvége
Isten Sátán
Golán-fennsík
Mennyország
Magyarország
Isten húzta fel a Szentkoronát
Egy biztos depressziós vagyok
Az ért mert a jövőm finanszírozása
Nem megoldott szerelmem nincs
Többek között azom van amit kaptam
Lakássá nőtt a gyerekszobám
Csökkentett képességű vagyok
Korlátolt
De ha az isten felhúzza a Koronát
Én leszek a lefőbb ügyész talán
Harcossá képzi magát át az ember
Ha nincs helye és ő már sehol sem kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-12 09:41:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-12 09:41:47