"A lábatokról is verjétek le a port"
Meg fogok halni, szép hitem marad meg egyedül.
Milyen hit az amelyik biztos.
Az nem tanúbizonyság.
El fogom adatni vele a Luxus autóját.
És levegő - cserélő rendszert szereltetek
A porüzemébe .
Hogy ne legyen a munkás
Korai halála a poros levegő.
És hogy a munkáltató
Fején az emberek vére nő.
Te dísz pünkösdista.
A ti hibátok is hogy mindent elvállaltok.
Egyesek olyan mélyen és olyan régen őszintén
Nevelik át magukat perverzzé.
Árulóvá ördöggé hogy istennek hiszik magukat.
Annyira érett meg ez a világ a pusztulásra
Amennyire mi kollégák elviseltük.
A poros kollégák a mennybe mennek
Nem általoltunk kihúzni magunk
Tetszelegni hamis gonosz szerepben.
Voltam ott láttalak bennetek
De a lábamról is levertem
A pórt
Mikor menesztettetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-05 10:11:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-05 10:11:40