házi feladat dadaizmusból (újságból kivágott szavak)
a politikusok a parlamentben
csak titokban tudnak levetkőzni
mert kitör a fejetlenség
mint szökőkút fröccsenése
ha valaki meztelen
*
a horoszkóp szerint
perselymalacok lepik el
a főváros utcáit
minden második héten...
*
keresztgyalázások és
gátlástalan hibrid-emberek
ember-hibridek
összedobálva egy tányérba
és poros, és üszkös, és
nyirkos a test, és
elhagyott lett a golgota
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-03 20:51:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-03 21:37:13