Lehetne nyár, mert elfelejtem az arcod.
Augusztus, robbanás. Vér, velő.
Rendre tél jön ilyenkor, ködös az idő.
Lehetne obligát az emlékezés is,
mint a hugyozás némi sörök elfogyasztása után.
Járhatnék a kedvedben,
de csak arra vagyok jó, átadni
a helyem,
buszon,
bizonyos helyzetekben