REGGELI TÖREDÉK
A reggel napbafoccsadt ámulása,
díszlet-bárányfelhőcskék, rőtarany,
kilöttyent fény az asztalon, a polcon,
az egész abszurd-szép tevés-vevés,
hogy például vagy, van mibe fölébredj,
van szobád, fogkeféd, kontextusod,
satöbbi, bár amint kilépsz, hiányod
kitölti majd az üres levegő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Magyar Napló, 2001 nyár