Híveimnek (humor)
kedves, arany és te drága
mért jöttetek a világra?
hogy szavaim dicsérjétek
gonolatim kilessétek.
nem marad el köszönetem
csak ha éppen nincsen kedvem
írhatok én szamarat is
sutát is meg okosat is
gyűltök mint bogár a fényre
tündöklök az öröklétbe.
olvassatok, tanuljatok
én mutatom az utatok.
vissza már nem látogatok
tőlem jó szót ne várjatok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-27 19:48:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-27 19:51:01