anakronizmus
mintha egy beláthatatlan kanyarban
száguldanánk miközben még verdeső
dögledező rovarok csapódnak örömmel
arcunknak – és mindegyik vígan koppan
ezeken a számtalanszor elhagyott
(háromfázisú és persze többismeretlenes)
egyenletrendszerben a sakktáblán
egyszerre lép minden tiszt és gyalog
ezeken a számtalanszor elhagyott
kérdéseket és vegyszereket felböfögő
ismeretlenségig megismert vidéken
mindenki koraszülött vagy túlhordott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-20 16:31:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-20 16:31:34