Kósa Emese
Azt a keservit! /3/
Háromlábú hintaló,
mért vagy mindig szomorú?
Kapjad el a pálinkát,
cudar világ kiokád.
*
Fogvájó és vasvilla,
szítsd a tüzet Piroska,
megpaskolom orcádat,
szálljon el a búbánat.
*
Lakkos szárú kis csizma,
ráütök a popódra,
egyet jobbra, kettőt balra,
kíváncsinak megtriplázva.
*
Szél szökött a kazalba,
ölembe a Juliska,
megforgatom a szénát,
adj egy csókot tubicám.
*
Elugrott az öreg Hold,
táncolnak a csillagok,
leány várja a legényt,
mire eljő, őszbe ér.
Csujogatások
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-03 21:44:55 Utolsó módosítás ideje: 2011-02-03 21:44:55
|
|
|