a fű még zöld
a föld hideg már
a tarka takaró megzörren
ahogy aláfekszem
ruhám a sok-sok falevél
mellemen tölgyek
köldökömön éger
combomon füzek kúsznak
az ágak közt a nap
a szemembe tűz
a testem parázslik
felizzik a fű
lángra kapnak a levelek
felállok
a város felé indulok