szonett Karafiáth Orsolyához ( A 20.000. vers a dokk.hu-n!!! :))
ne haragudj kapásból letegezlek
így azért sokkal könnyebb színt vallani
és magaménak is sokszor nevezlek
mert mindenütt a Te versed hallani
nem égő szerelemmel szeretlek
de szeretetem nem is alkalmi
valamit megtalálok ha kereslek
mi nem délibáb nem hamis nem talmi
és oly gyakran vezet hozzád a hiány
ha én fa vagyok legyél Te a kéreg
e kor - minő igaz - oly gyakran kihány
levélpapíromon legyél Te bélyeg
földes út vagyok legyél Te az irány
hogy általad (is) tudjam mi a lényeg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-23 10:38:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-23 10:38:43