Virág-csokor-allegória
Virágcsokorba szorít egy hurok.
Nők társaságában belső egyedüllét.
Amit a világ bestialitásáról tudok,
egy eltörölt kertben utolért.
Időtlen ölelésben derülő-boruló
lendületem gyengébbnek bizonyult
az élet ésszerűségénél.
Kihúnyó fények, látszatégbolton hasadt azúr.
Ami történik bennem az maga a mérgezés.
Ma nagyon erős a Nap-folt tevékenység.
Ez a lyukas Nap talán még el is nyeli a fényt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-13 17:26:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-13 17:26:01