A megmondó ember
Alantas firkászok most féljetek!
Mert itt van Ő kinek karja messzire
elér s nem rest lenyúlni értetek.
Gondtalan idők suhannak semmibe.
Megmondja mi az, mi nyelvben létezik.
Ott ahol hibát talál, lesújt keze.
Nincsenek erők, mik Őt lefékezik,
dönthet Ő minden felett, hiszen esze
óramű pontosan jár hibátlanul.
Ezért hazánknak az lehet költője
majd, ki általa megírt imát tanul.
Büszke lesz rá sok-sok emberöltő. De…
engem ne oktasson hogyha kérhetem!
Részemről a tudatlanság jó nekem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-06 10:58:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-06 10:58:17