Te lehetsz csak
Minden reményem az, hogy vagy nekem,
mint nyári harmat száraz földeken,
mint szomjazónak egy pohár ital,
vagy bús öregnek van a fiatal.
Minden reményem tőled indul el.
Te lehetsz csak, akiben hinni kell.
Hozzád repül életem madara.
Elindulok, hozzád megyek haza.
Veled kettesben összebújhatok,
mint párosan keringő csillagok.
Mert bármelyik irányba fordulunk,
egyedül csak magányosak vagyunk.
Felszakadnak az összenőtt sebek,
mert nálad nélkül én sem lehetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-05 06:16:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-05 06:16:52