még ha zuhanok is,
ahogy magamat látom: -
repülés az, míg földet nem érek -
én döntöm el, hogy mennyi
egy pillanat,
így én döntöm el, hogy
mikor ér véget.
kibomlott cipőfűzővel
rohanok gyermekkorom
márványos járdáján -
olyan sápadt vagy,
mint a deres háztető. -
fagyott pocsolya arcom,
szemem két dermedt kavics:
ijesztő az idő,
megrianok magam is.