Szegmens
Fanyar vagyok savanyú, nem jó.
Biztos nagyobbnak gondolom magam,
mert költőnek gondolom magam.
Önként jelentkeztem vesztesnek
Hitem szerint csak így nyerhetek.
A pénzed vagy, a pénzedig szeretnek.
Nem is csak a pénzemig szeretem magam.
Addig hiszek magamban.
A többi üresség semmi ,bér barát.
Otthon alvós börtönök a munkahelyek.
A Gazdagok smasszerek.
Drog a boldogság.
Népszerű megoldás az öngyilkosság.
Add el minél drágábban a szépségedet.
A legfőbb ügyész lett a gyermek kori szerelmem.
Csak meg ne lássa mivé lettem.
Szegény vagyok, az az nem én vagyok.
Romboljunk le mindent kivéve az élelmiszer forrást.
És nádból építsünk magunknak kunyhót.
Derékszöget sem akarok látni .
Mert az már elnyomás.
Kár volt megtanulnunk beszélni.
Minek jöttünk le a fáról
Ha azóta sem tudtunk olyan boldogok lenni.
Építsetek csináljátok a fenevad építményeit .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-25 08:29:04
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-25 08:29:04