Téltáncosok
Várok a buszra,
reklámokat nézek.
Salsázni jó lenne,
hópelyhekkel táncol a szél,
és mint pettyes sál
végigleng a járdán.
Fékez egy autó,
pörög, forog a jégparketten.
Egy pihe orromra száll,
pityereg:
Szépsége csak pár pillanat,
parányi télcsillag, mi lesz veled?
Salsázzunk, gyere!
Ha akarsz, megcsókolhatsz,
de piruló arcomon el ne olvadj!
Jaj, megjött a busz!
Jövőre Hópille ugyanitt,
és flörtölj velem majd megint.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-21 09:37:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-21 09:37:29