Úgy szeretlek
Soha nem mertem megkérdezni,
Csak néztelek messziről, tudom én tehetek róla.
Boldog vagyok hogyha látlak, olyan szép vagy mint az Isten.
Túl nagy energia, minél közelebb érezlek magamhoz.
Annál nehezebben bírom hűteni a turbinákat.
Én a velencei karneválról itt ragadt pestisdoktor.
Megöli a kudarc lehetősége a tettet.Mindenemet szégyenlem.
Valami pofátlan kéregető kér el téged
Te pedig, nekiadod majd magad.
Gyöngyöt esznek a disznók
Ne nézz hátra csak arra kérlek, mikór őt csókolod.
Mert én ott leszek temetni a világot, magamat
Egykor szép reményeket,
Mikor gondolatban olyan boldog voltál velem.
Egy Király szolgamódra, nem tud udvrólni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-29 11:16:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-29 11:16:32