A halálra szántak üdvözlete
Itt állok a bódult arénában
feltépett mellkasomban rossz szívem
oroszlánok közt őzszem szelíden
homokba süpped acélos lábam
Eldobom dárdám már nem harcolok
tépjetek szét tomboljon a tömeg
fáradt gladiátor fakult öreg
fejem fölött 'feszítsd meg' sikolyok
Mit adhatnék minden szétzilált
ép tagom sincs csak fájok resten
leharcolt lator szöggel kiverten
átok keresztfám Golgotára szállt
Nem mutathatok cirkuszi erőt
marakodjatok tört csontjaimon
véglobbanás szememben az iszony
köszöntsétek a halálba menőt!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-11-27 21:25:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-27 21:25:51