Koszos szél
Szép verset szeretnék egyszer írni.
Ez egy kemény környék San Paolo.
Bádogvárosában vagyok nincs neve az utcának.
Hivatalosan nincs is nappal semmi
Csak néhány síró gyermek meg az a pár meggyilkolt
Prostituált aki halálát lelete tegnap este
Ondós kotonokkal körbedobált kurvafészekbe.
Súlya van a boldogságnak, grammra kapható.
Termékeket vásárolsz pakisztáni shopostól
Szép piros az ő szeme is a herointól.
Fegyverek ágakon csiripelnek.
Éget a nap folyt a levegő büdös .
Utcán áll a sor vége a rendelő előtt.
Hegyekben állnak a cigaretta csikkek
Egy reflexmellényes ember a szemétbe ájulva.
Itt dolgozik , a kerület határán áll egy rendőr.
Szociális segélyből élnek itt nem dolgozik senki.
Szennyezett vizet isznak mert nincs tiszta.
Sátán mutasd meg akkor az igaz arcodat
Hangosan nevet egy őrült lehet, mert nem hagyja abba.
Teret nyer a nyomor, mint a víz beszivárog mindenhova.
Hogy szétnyomja a kőfalakat.
Azért hogy fehér galléros öltönyök mögül.
Megöljék az elítéltek lelkeit .
Észre sem veszik, hogy saját magukat is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-10 11:30:05
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-10 11:30:05