Sok hosszú éve már
Most, hogy te még mindig szeretsz,
elmorzsolom a könnyeket,
úgy hajtok előtted fejet,
hogy velem csak boldog lehetsz.
Velem kitárul a világ,
mint a virágzó körtefa,
amikor egyszer, éjszaka
szélbe szórja az illatát.
Kedvesem, boldog légy velem!
Legyen rá százezer okod,
és majd örömmel megszokod,
hogy ezt nyújtja a szerelem
annak, ki hozzá eltalál
sok hosszú, hosszú éve már!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-08 04:55:45
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-08 04:55:45