Ma nincsenek itthon a gyermekeim
Ma nincsenek itthon a gyermekeim.
Tennivalók hada már kiszemelt.
Ide bent a lakás vár kint meg a kert.
Haladhat az ember kedve szerint.
Nincs aki nyúzza vagy kéri megint:
Jöjj apa játssz! - Akarok pihenek, mert
ma nincsenek itthon a gyermekeim.
Elrévedek én a szemem kitekint.
A gyepen gyerekek játéka hevert.
Szólítom őket, de nincs ki felelt.
Nem tagadom belül érzem a kínt.
Ma nincsenek itthon a gyermekeim...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-05 09:11:08
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-05 09:11:08