Halottak napja
hideg volt ma
temetői csönd
vázában vacogó virágszirmok
alatt szagtalanra oszlott csontok
a sírok előtt állók
egykori szeretteinek emléke
kiviszik magukkal a temetőbe
az otthoni meleg emlékét
hogy kibírják
a hantnál
gyertyákkal melengetik lelkeiket
miközben dúl köztük
a dominanciaharc
kinek nagyobb szebb drágább
én idén nem tudtam kimenni
három helyen lyukas a kipufogóm
alulmaradtam a harcban
anyám most szégyelljem magam
kecsketrágyát villáztam
rátok emlékezve
jövőre jó termésünk lesz
meglásd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-31 22:47:04
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-31 22:53:02