Ősszel is vár Vác!
Őrizem emlékét forró nyaraknak
Szívemben még élnek ragyogó képek
Székesegyház felől sétáló népek
Zsibongva a főtér felé haladnak
Elmúlt a nyár a nap lágyabban ragyog
Lelkemben mégis visszavágyok oda
Int felém a bájos, száz meg száz csoda
S gondolatban ott, megint boldog vagyok.
Varázslatos színekben pompázik
Álmos Duna partján álló fák hada.
Ringatja a folyó, benne komp ázik,
Várja, hogy szóljon indító kürt szava.
Álmom valóra váltva útra kelek
Cirógassanak majd ott, őszi szelek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Váci Napló, 2010.09.24
Feltöltés ideje: 2010-10-29 10:44:37
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-29 10:44:37