ha csak firka lennél
előttem a papíron
radírral formálnám alakod
vagy fognám az ollót
nem törődve a rajzzal
kedvem szerint haladnék
hol a vonalak mentén
hol meg belevágva testedbe
fájdalmad belőlem
stigmákat sercenne
míg a jelekből rájönnél
a te hiányod én vagyok