Bizonytalan
téblábolós és semmire
sem jó reggelekben
elpocsékolt kockás
lapok kielégületlenségében
kávé vagy egymás után matatva
érkezve-ottmarasztva
döntések végtelen sorában
tus alól kilépő árnyalak
jobbjában kaporillat
bal felől gyémánt
kering még valami halhatatlan
nem szűnő fájdalom
talán a bögre koccanása riaszt
vagy kulcscsörgésbe rejtett
félelmek nőnek elefánttá
heggyé gyomorfekéllyé
Buddha-lényegű kőrámpán
gurul a nap mint nap
csodálata mégis
ha jön ha megy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-04 22:54:33
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-04 22:54:33