Lennie kell
Lennie kell
a fűszálak élén
a sziklafalba kapaszkodó
fa nedveiben
a pónihal lámpásában
a Jupiter holdjain
a fekete lyukak bugyraiban
ha a papok megáldják
a fegyvereket
a tarkón lövések és a népirtások
idején
amikor az anyák születnek
a rémült gyerekszemekben
az éhezők kenyerében
a halálra-várók kézszorításában
lennie kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kővirágok (Miskolc, 1999)
Kiadó: Felsőmagyarország
Feltöltés ideje: 2010-10-03 16:16:45
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-03 16:16:45