Idegen árnyék
idegen árnyékot vetek.
a csodák, ha megszállnak is,
csak negatív előjellel.
tiszta hangból így lesz hamis.
lehetőségeim csukódnak,
nyílnak, mint automaták.
elszórom a holnapokat,
mert én érzem a pénz szagát.
valaki elhagy, valaki
visszajön. tán a szerelem.
vagy a hiánya? nem tudom.
de sokszor összekeverem!
néha vadul fölnevetek,
esélyeim fitogtatva.
de mintha egy óvódás is
bármikor eltiporhatna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-28 11:49:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-28 11:49:16