Szócsillagok
Mondatok spirál-galaxisában
keresem sugártested lézerfény
befutod álmaim sűrű repkény
keringsz bennem mint elektron áram
Szavakban keresem vetélt énem
egyek vagyunk hiányba ékelve
vakít robaj szupernóva kedve
fekete lyuk vagy örvénylő égen
Magadba zársz mint végtelen tömeg
velem zuhansz anyagtalan magány
relatív létem képlete öled
Szavak szikrái csillagéjszakán
forgács-fényekké törve tükrödet
szeggé sebezve az égbolt falán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-09-15 23:42:21
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-15 23:42:21